Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Son Ramazan Cuma duası
Ramazan ayının son Cuma gününde vatandaşlar Balıklıgöl ve kutsal makamlarda yoğunluk oluşturdu.
 
Balıklıgöl’e gelen ve çoğunluğunu kadınların oluşturduğu vatandaşlar, kutsal makamda dua ederek, iyi dileklerde bulundu. Hz. İbrahim’in ateşe atılmak istendiği yer olarak belirtilen ve doğal akvaryum özelliği taşıyan Balıklıgöl, Ramazan ayının son Cuma gününde büyük bir yoğunluğa ev sahipliği yaptı. İl dışından gelen vatandaşların da yoğunluk oluşturduğu Balıklıgöl yerleşkesinde vatandaşları kendileri ve yakınları için dua etti. Ramazan ayının son Cuma gününde Şanlıurfa’da bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden bir vatandaş, tüm İslam alemi için iyi dileklerde bulundu. Ortadoğu’da süren savaşların durması ve akan kanın durması için de dua ettiklerini belirten vatandaşlar, tüm dünya için barış diledi. Şanlıurfa’nın simgesi konumundaki Balıklıgöl’de Cuma namazı nedeniyle de büyük yoğunluk yaşanırken, kadınlar dua ederek iyi dileklerde bulundu. İnan turizminin önemli merkezlerinden olan Şanlıurfa’da Ramazan ayının son Cumasını geçirmek için kentte geldiğini belirten bir vatandaş, “Şanlıurfa peygamberler şehridir. Bir Ramazan gününde burada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Cuma olması sebebiyle özellikle gelmek istedik. Cuma namazımızı Dergah camisinde kıldık, dua ettik. Tüm İslam alemi için dua ettik. Bugün Filistin’de, Mısır’da olan olayların durması için dua ettik. Rabbimiz bu kutsal günde sesimizi duyar inşallah” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49