Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Son Durak Şanlıurfa Belediyesi’nin “Ünüversite Çorba Evi” Oldu
      Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Toplu Taşıma Filosu”na kattıkları otobüslerde kısa bir şehir turu attı ve muavinlik yaptı.
      Şanlıurfa Belediyesi ve BELSAN AŞ. tarafından yürütülen şehir içi toplu taşımada her geçen gün daha da güçlendiklerini belirten Başkan Fakıbaba, hemşerilerine verdiği sözü tuttu, muavinlik yaptı ve otobüsüne aldığı yolcuları ücretsiz taşıdı.
      Toplu Taşıma Filosu’na katılan 4 adet 12 metrelik otobüsleri Belediye Binası önünde inceleyen Başkan Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Emin İzol, BELSAN AŞ. Genel Müdürü Cengiz Konur, Ulaşım Hizmetleri Sorumlusu Abbas Yavuz ve diğer belediye birim amirleriyle birlikte mini bir şehir turu yaptı.
     Klakson eşliğinde Urfalıları satın aldıkları otobüsten selamlayan Fakıbaba’ya vatandaşlarda alkışlarla destek oldu.
TOPLAMA MERKEZİ’NDEN OSMANBEY KAMPÜSÜNE İLK SEFER
     Şehir Merkezi ile Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü arasında yaşanan yoğun yolcu trafiğini önemli ölçüde rahatlatmak amacıyla alımı gerçekleştirilen otobüslerin kente getirilmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden Fakıbaba, “Başta Belediye Meclis Üyelerine, başkan yardımcısı Emin İzol ve diğer genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim hemşerilerim hizmetin en iyisine layıktır. Biz onlara bir söz verdik. Onlara en iyi en ucuz taşımacılığı yapacağımızı vaat ettik. Allah’a şükür bugün bunu yerine getirmenin mutluluğu içersindeyim” dedi.
FAKIBABA MUAVİNLİK YAPTI
     Belediye önünden başlayan ve toplama merkezinde son bulan kent turunun ardından Osmanbey Kampüsüne ilk seferini yapan otobüslerin muavinliğini ise Belediye Başkanı Fakıbaba yaptı.
    Otobüsün ön kapısından “Sırrın-Osmanbey” diye seslenen Fakıbaba’yı gören Urfalılar hayretler içersinde neler olduğunu anlamaya çalışırken otobüse binen öğrencilerden ve yolculardan ücret almayan Fakıbaba’ya öğrenciler teşekkür etti.
    İlk sefere mahsus ücretsiz yolculuk yaparak Osmanbey Kampüsüne giden öğrencilerle sohbet eden Başkan Fakıbaba ayrıca durak durak inmek isteyen yolcular için kaptana seslendi.
   Muavinlik işini ehliyle yaptığı gözlenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fakıbaba, ulaşım konusunda önümüzdeki günlerde daha birçok yeniliğe imza atacaklarını söyledi.
Son Durak Şanlıurfa Belediyesi’nin “Ünüversite Çorba Evi” Oldu
   Kent merkezinden aldıkları yolcuları üniversiteye kadar getiren ve durak durak inmelerini sağlayan Başkan Fakıbaba ve ekibi oldukça zevkli geçen seferin ardından bir de çorba içmeden edemediler.
  Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü’nde Şanlıurfa Belediyesi’nce açılan ücretsiz çorba evi’nde bir de çorba içen Başkan ve ekibi tekrar mesailerine döndüler.   
      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48