Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş sanlıurfa Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Şölen havasında sünnet düğünü
 Naci Çetindağ
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Gölbaşı köyünde Ubada aşiretinin önde gelen şahıslarından İsmail Yıldız ve Cirani aşiretinden Hasan Kayabaşı çocuklarını sünnet ettirmek için şölen hazırladı.
2 bin kişinin katıldığı şölende 10 koyun kesildi. Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetlinin olması dikkat çekerken, davetliler halay çekerek eğlendi. Eğlencenin yanı sıra yemek sofraları kuruldu, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışan aşiret liderleri bütün misafirlerle tek tek ilgilendi. Yemek kurulduğu sırada gençler halay çekerek, eğlencenin tadına doymaya çalıştı, öte yandan yaşlı misafirler de sofraya oturdu. Bayram havasında geçen sünnet şöleninde misafirlere yörenin en meşhur yemekleri ikram edildi. Sünnetler yapıldıktan sonra, misafirler, sünnet olan çocuklar için iyi dileklerde bulunarak, düğün yerinden ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49