Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Soğuk Havalarda Sokakta Kimse Kalmasın
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Kışın sokakta yaşamak zorunda kalan ve donma tehlikesi geçiren evsizlerin ve kimsesizlerin kimsesi oluyor.
Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri sokakta kalan ve donma tehlikesi ile karşı karşıya olan vatandaşları ekip araçları ile toplayıp barınma amaçlı tesislere teslim ederek evsizlere yemek, yatak, kıyafet ve sıcak bir ortam sağlanıyor.
Şanlıurfa'da soğuk ve yağışlı hava kimsesiz ve evsiz vatandaşlar için büyük risk oluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi de bu kapsamda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için kent genelinde sürekli devriye atıyor. Ekipler, yapılan ihbarları, köprü atları, bankamatik köşeleri, hastane acilleri gibi noktaları yaya ve araçlı ekiplerle dolaşıyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşları tespit edince Güçsüzler evine yerleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48