Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Sofi Halil’in meşhur sabunları
Şanlıurfa’da, Sarayönü Caddesi'nde yer alan meşhur sabuncu 'Sofi' diye adlandırılan Halil Akkuş, her derde deva sabunlarında hiçbir kimyasal madde bulunmadığını söyledi.
 
Halil Akkuş, Sarayönü Caddesi'nde kurduğu küçük tezgahta sabun sattığı sabunlarla vatandaşların ilgisini çekiyor. Hiçbir kimyasal maddenin bulunmadığı sabunların, cilt konusundaki her derde deva olduğuna inanılıyor. Satışını yaptığı sabunlar hakkında bilgi veren Akkuş, şunları söyledi:
"Bizim ürünlerimiz, bitkisel doğal ev yapımı el sabunlarıdır. Katkı malzemesi kullanmıyoruz. Her sabunumuzun ayrı bir faydası var. Sabunlarımız; cilt hastalıklarına, kuru ve hassas ciltlere, yağlı ve sivilceli ciltlere, saç dökülmesine, sedef sorunlarına, romatizma, egzamalara, leke ve kırışıklıklara faydalıdır."
 
'DAĞ KÖYLERİNDEKİ KADINLAR YAPIYOR'
 
Büyük kalıp olarak nitelendirilen 'sir butik sabunlar'ın Siirt'in dağ köylerinde yaşayan kadınların özel olarak hazırladığını anlatan Akkuş, "Özel sir butik sabunlar büyük kalıp olan sabunlarımızdır. Sir butik sabunlarını özel yaptırıyoruz. Siirt'de dağ köylerindeki kadınlara yaptırıyoruz. Bu sabun normal piyasada olmayan sabundur. Her türlü saç dökülmelerini engeller, kepeği ve saç diplerindeki bakterileri temizler, mikrop öldürücüdür ve cildi derinlemesine temizler. Sabunu kullandıktan sonra şampuan ve saç kremi kullanmanıza gerek kalmaz " diye konuştu.
 
Halil Akkuş, sabunların sabunlarının el yapımı olduğunu yinelerken, "Sabunlarımız marketlerde satan sabunlardan değil. Market sabunlarında kimyasal madde bulunuyor ama bu sabunlar tamamen doğal, hiçbir kimyasal madde içermiyor. Bir çok kozmetik üründe bulunan maddelerden uzak ve hepsi el yapımı" olduğunu dile getirdi             


sanlıurfa unlu sabuncu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurett6 5 yıl önce

Mrb ben nasıl ulaşabilirim telefon nosu verirseniz ararım

Avatar
Murat 5 yıl önce

Selam hic bir yerde telefon numarası yokmu bu amcanın varsa msj atın lutfen 05315097096

Avatar
Hasan yilmaz 5 yıl önce

Bu adam uc kagitci ilaclari hepsi toplanma faydasi yok bosna para vermeyin

Avatar
Mucip 3 yıl önce

İletişim kurabilmek için lütfen bir link veya telefon numarasını rica etsem

Avatar
Serdar 3 yıl önce

Lütfen telefon numarası

banner24

banner49

banner48