Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Slovakya Heyeti Şanlıurfa’yı Çok Beğendi
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu, Slovakya Vinne Belediyesi, Vinne İlköğretim Okulu, Kosice ve Preşov Metodoloji ve Pedagoji Eğitim Merkezleri ortaklığıyla Comenius Bölgesel Ortaklıklar Projesi kapsamında yürütülmekte olan “Interdisciplinary Relationships at Pre-primary and Primary Education/ İlköğretim ve Okul Öncesinde Disiplinler arası İlişki” başlıklı proje çerçevesinde 2 Eğitim Merkezi Müdürü, 1 öğretmen eğitmeni ve 2 öğretmenin bulunduğu 5 kişilik bir ekip, çalışma ziyareti ve proje toplantıları gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa’ya geldi.
Beş gün boyunca Şanlıurfa’da bulunacak olan heyet Harran Üniversitesi ve Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu’nda sınıf içi gözlemlerde bulunup, tarihi ve turistik yerleri ziyaret ederek hem projenin ilerleyişi hem de kültürel alışveriş konularında taraflarla bir araya gelerek şehrimizi daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar.
Şanlıurfa’ya gelen heyet ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ’ yi makamında ziyaret ederek projenin ilerleyişi hakkında bilgi verdiler.
Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ “bu tür projelerin toplumların birbirini daha yakından tanıma ve kaynaşmasına büyük katkı sağladığı ifade ederek bu tip projelerin yaygınlaşması, fikir alışverişinde bulunulması ve bu yolla eğitimde kalitenin arttırılmasına katkı sağlaması gerektiğini” söyledi.
Slovakya’dan gelen heyet İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ’ nin ziyaretinin ardından İlimiz Merkez Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okuluna geçerek heyet, okulda da sınıf içi gözlemlerde bulundular.
Heyet daha sonra Harran İlçesi’ne geçti.  Harran Kaymakamı M. Selami YAZICI’ yı makamında ziyaret eden Slovakya heyeti ilçe hakkında bilgi aldılar.
Kaymakamlık ziyaretin ardından Harran İlçesinde bulunan tarihi ve turistik yerleri gezerek bol bol fotoğraf çektirdiler.
Harran gezisinin ardından Slovakya’dan gelen heyet Şanlıurfa’ya gelişleri anısına Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-ge Birimi Sorumlusu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aslıhan tarafından birer katılım belgesi ile çeşitli hediyeler verdi. Heyet daha sonra ilimizden ayrıldılar.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49