Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Sivil Savunma Ve İtfaiyecilik Programın Açılışı Yapıldı

Düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Abdulhalim Dündar,Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Gencay Sarıışık, İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Kaytan katıldı.

AFAD, Orman Bölge Müdürlüğü İtfaiyesi, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İtfaiyesi, Havaalanı İtfaiyesi (ARFF) ve Bölümün ilk öğrencilerinin katılımlarıyla İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Salonun Yapıldı.

Özelde Şanlıurfa İtfaiyesi ve tüm bölge itfaiyelerine güç katacağı düşünülen bölümün açılışında ilk konuşmacı Harran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü

Doç.Dr. Gencay SARIIŞIK: “ Öncelikle Büyükşehir Belediyemizin vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürle başlamak istiyorum. Özellikle İtfaiye Dairesi Başkanlığımız bizi bu konuda cesaretlendirdi ve bu programın açılması için teklifte bulundu bizde bunu çok güzel karşılayarak YÖK’e başvurduk bu sene itibariyle de programımızı açmış olduk. Katılımlarınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Genel Sekreteri Abdulkadir AÇAR Şunları kaydetti:

“Devletin Malı Milletin Çocukları İçindir” bizler burada nöbetçiyiz bu anlamda Büyükşehir Belediyemiz, Harran Üniversitesi, AFAD, Sağlık İl Müdürlüğünün bütün imkânları içersinde bire bir uygulama göreceksiniz. Size şahsım ve kurumum adına şu sözü veriyorum her türlü imkân sizlerin ve sizi en iyi şekilde, en donanımlı şekilde yetiştirecez. Sizler örnek itfaiyeciler olacaksınız. Hepinizi sevgi dolu saygılarımla selamlıyorum Allah’a Emanet Olun.

Program Kokteyl ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49