Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Siverek'te Kaçak Sigara ve Esrar Ele Geçirildi
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, 9 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ve 455 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Siverek-Diyarbakır karayolu üzerinde uygulama yapan Siverek Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin, doğu illerinden batı illerine kaçak sigara ve uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıslara yönelik başlatılan çalışmalar sonucunda şüpheli olarak durdurulan araçta yaptığı incelemede, 9 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ve 455 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.B. ifadesi alındıktan sonra, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49