Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Siverek SGM, Yeni Binasına Taşındı
Siverek Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı. Siverek'te daha önce belediye hizmet binasında Siverekli vatandaşlara hizmet veren Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü için yeni bir binanın yapımına geçtiğimiz aylarda başlanmıştı.
 
Kısa sürede tamamlanan SGK Hizmet binası Şanlıurfa karayolunun 5'inci kilometresinde eski Devlet Hastanesi'nin yanında bulunan 2 bin 300 metrekarelik alan üzerinde Siverekli vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kaşif Kılıç, yaptığı açıklamada, yeni hizmet binasının vatandaşlara hizmet vermeye başladığını vatandaşların işlemleri için yeni binaya gelmeleri gerektiğini söyledi. Şanlıurfa karayolunun 5'inci kilometresinde eski Devlet Hastanesi'nin yanında bulunan 2 bin 300 metrekarelik alan üzerinde bulunan yeni hizmet binasında vatandaşlara daha hızlı ve rahat hizmet verme imkanı yakaladıklarını belirten SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, şunları kaydetti: "2 bin 300 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen modern hizmet binasına taşındık. Yeni hizmet binasında işlemler artık daha kaliteli ve hızlı olacak. Vatandaşlarımızın sosyal güvenlikle ilgili tüm sorunları kısa sürede çözüme kavuşacak" dedi.
 
Ayrıca Hilvan Esnaf ve Sanatkârlar odası binasının giriş katında hizmet veren Hilvan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nün vatandaşları büyük bir eziyetten kurtardığını da sözlerine ekleyen Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, SGK da işi olan Hilvan ve çevre Köylerdeki vatandaşların ayaklarına hizmetin gittiğini ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49