Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Sistem mi bozuk?
Şanlıurfa’da ciddi anlamda elektrik sorunu yaşanırken, gündüz açık bırakılan lambalar vatandaşların tepkisini çekiyor.
 
Kent merkezinin birçok bölgesinde akşamları yanmadığı iddia edilen sokak lambalarının gündüz saatlerinde açık bırakılması tepki görüyor. Özellikle ara sokaklarda gündüzleri açık bırakılan lambalar çok dikkat çekerken, vatandaşlar sorumluların bu durumu düzeltmesini istedi. Gündüzleri açık bırakılan sokak lambalarının sistemden kaynaklı bir hata sonucu olduğunu belirten İsmail Gündüz adındaki bir vatandaş, “çoğu zaman bu lambalar geceleri yanmıyor ama sabahları geçtiğimizde yandığını görüyoruz. Acaba sistem mi bozuk, gece ile gündüzü mü karıştırıyorlar. Belediye ve DEDAŞ ekipleri bu duruma bir el atsınlar, sorunun nereden kaynaklandığını belirtilmesi lazım. Sürekli bir enerji masrafı oluyor” şeklinde konuştu.
 
Kentin birçok bölgesinde benzer durumlar görülürken, özellikle Eyyüp peygamber caddesi ve Balıklıgöl çevresindeki ara sokaklarda bu tür lambaların fazla olması dikkat çekiyor. Gündüz yanan lambaların kapatılması gerektiğini savunan vatandaşları yetkilileri göreve çağırdı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49