Öne Çıkanlar baskan Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu MEBden son dakika sınav kararı! Sınavlar ertelendi! Sancaktepe -Şanlıurfaspor 3 büyüklüğünde deprem

Bu haber kez okundu.

Sınırında Kaçakçılık Operasyonu
Şanlıurfa Jandarma komutanlığı  bağlı Hudut Karakolları yapılan operasyonlarda 31520 paket sigara, 12,900 kilo esrar ve 187 küçükbaş hayvan ele geçirildi. olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.
 
Şanlıurfa Jandarma Komutanlığınca bağlı Hudut Karakolları ile müşterek olarak sınır hattı gerisinde icra edilen operasyonlarda, Akçakale, Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde toplam (31.520) paket sigara ve (12,900) kg kubar esrar maddesi ile Suriye’den yasadışı yollardan Türkiye’ye geçirilen, (187) kaçak hayvan ele geçirilmiştir. Operasyonlar sonucunda (6) kişi yakalanmıştır. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49