Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Sinekler Urfa'yı bastı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa’da yapılan törende küçük pamuk sineği diye adlandırılan sivrisinekler katılımcıları rahatsız etti.
Şanlıurfa’da temizlik çalışmalarının yetersizliğinin bir kanıtı da Cumhuriyet Bayramı kutlamasında görüldü. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen törene katılanlar, sivrisineklerden rahatsız oldu.
Protokol ve diğer katılımcılar, küçük sivrisineklerden ötürü rahatsız olurken, zaman zaman tepki sesleri de yükseldi. İlaçlama çalışmalarının yetersiz olduğu Şanlıurfa’da, sivrisinekler, Cumhuriyet Bayramı törenine katılanlara zor anlar yaşattı. Büyükşehir ile Haliliye Belediyesinin haşaratlarla mücadele çalışmalarının yetersizliği dolayısıyla artan sivrisinekler, katılımcıların büyük tepkisini aldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ortaya çıkan manzara sonrasında Büyükşehir ile Haliliye Belediyesinin ilaçlama çalışmalarına biraz ağırlık vermesi bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49