Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Sınara askeri sevkiyat
 Suriye’nin Kobani ilçesinde IŞID güçleri ile PYD güçleri arasında çıkan şiddetli çatışmalardan dolayı son üç gün içinde Şanlıurfa’ya 60 bin Suriyeli mülteci geldi. Suruç ilçesine çok sayıda Askeri sevkiyat yapıldı.

PYD kontrolünde bulunan Kobani (Ayn-El Arap) İlçesi'ni ele geçirmek isteyen IŞİD militanları ilerleyişini sürdürüyor. IŞİD tehdidinden kaçan 60 bin Suriyeli son üç gün içinde sınırdan geçerek Türkiye'ye gelmesi ardından IŞİD'in hedefindeki Kobani'den kaçan binlerce kişi sınıra dayandı. Binlerce Suriyelinin de bugün geçişini sürdürdüğü Suriye sınırına ise askeri sevkiyat başladı. Çok sayıda zırhlı araç yoğun güvenlik önlemleri arasında Kobani'nin bulunduğu sınır hattına takviye olarak gönderildi ve hakim tepelere konuşlandırıldı.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesine çok sayıda askeri sevkiyat yapıldı. Çok sayıda zırhlı araç, TIR'larla Suruç İlçesi'nden geçirilerek sınır hattına gönderildi. Şanlıurfa'daki 20'nci Zırhlı Tugay ile Gaziantep'teki 5'inci Zırhlı Tugay'dan sevk edilen zırhlı araçların Suriyeli'yi gören noktalara konuşlandırılacağı bildirildi. (Naci Çetindağ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49