Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Silatech Şanlıurfa’da Proje Yürütecek
Büyükelçiliğin ardından Katar ziyareti kapsamında Zekat Fonu (Zakat Fund)’u ziyaret eden Vekil Özşavlı Zekat Fonu Başkanı Ahmad bin Sultan Al-Mesaifri ile bir araya geldi. Zekat Fon’un çalışmaları hakkında bilgi veren Al-Mesaifri ziyaretinden ötürü Vekil Özşavlı’ya plaket takdim etti.
Ardından Uluslararası Yardım Kuruluşu Silatech’i ziyaret eden Vekil Özşavlı Silatech’in yönetim kurulu ile bir araya geldi. Kuruluşu çalışmaları hakkında Silatech Vakfı’nın Yürütme Kurulu Başkanı Sabah İsmail Al-Haidous’tan bilgi alan Vekil Özşavlı, Silatech’i Türkiye’ye davet etti.
SİLATECH ŞANLIURFA’DA PROJE YÜRÜTECEK
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’nın davetine olumlu bakan Silatech yardım kuruluşu Yürütme Kurulu Başkanı Sabah Ismail Al-Haidous başkanlığında bir heyetle Şanlıurfa’ya gelme kararı aldı. Kurumun Şanlıurfa’da arazi kiralayarak burada yetiştirilecek ürünleri yine Şanlıurfa’da işleyerek istihdam sağlama projesi tasarlaması öngörülüyor. Proje kapsamında 3 yıl içerisinde Suriyeli ve Türkiye vatandaşlarından 5000 kişiye istihdam sağlaması hedefleniyor. Önümüzdeki günlerde Sabah Ismail Al-Haidous başkanlığındaki Silatech heyetinin Şanlıurfa’yı ziyaret etmesi bekleniyor
ULUSLARARASI YARDIM KURULUŞU SİLATECH
Katar Emiri Temim bin Hamad es-Sani'nin annesi Şeyha Moza bint Nasır tarafından kurulan Silatech Sivil toplum kuruluşu Arap ülkelerindeki gençlere iş imkanları sağlamak için ulusal ve uluslararası kalkınma projeleri yürütüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49