Öne Çıkanlar valı bayram erik Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Belediye Demek Hizmet Demektir

Bu haber kez okundu.

Sigara İçen Bu Köye Giremez

Sigara içenler bu mahalleye giremiyor, sigara içenlere kız dahi verilmiyor. Eyyübiye'deki Akçamescit Mahallesi, sigaraya karşı başlattığı mücadele ile sigara içenleri mahalleye almıyor. Mahallenin bu çabası Yeşilay Şanlıurfa Şubesi tarafından plaket ile ödüllendirildi. 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma gününde, sigarayla mücadele kapsamında köyü ziyaret eden Yeşilay Şanlıurfa şubesi, dumansız hava sahasına sahip olan mahalle muhtarına plaket verdi.

Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, "12 yıldır köyünde sigara içilmeyen sigara içenleri köyüne almayan hatta sigara içene kız vermeyen örnek bir muhtar ve örnek bir köyün olduğunu tespit ettik. Biz de şube olarak bu örnek davranışlarından dolayı köy muhtarını ve köyü yerinde görmek istedik" dedi.

Mahalle muhtarı Abdurrahman Saçaklı ise sigarasız bir hava için mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. Öte yandan Akçamescit Mahallesinde 12 yıldır sigara içilmediği biliniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48