Öne Çıkanlar elektrık Ahmet Demir Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı Eczanelerde Yeni Dönem!

Bu haber kez okundu.

Sıcaklar bunaltıyor
Şanlıurfa'da, hava sıcaklığının 40 dereceyi aşması günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Aşırı sıcak nedeniyle sokakların boşaldığı kentte, vatandaşlar sürekli yüzlerini yıkayarak günü geçiriyor.
 
Hava sıcaklıklarının 40 derecelerde seyrettiği Şanlıurfa'da, vatandaşlar serinlemek için değişik yollara başvuruyor. Öğle saatlerinde sokakların boş olduğu kentte, sıcak havada çocuklar tahliye kanalları ve süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyor. Dışarı çıkan vatandaşlar ise parklardaki ağaçların gölgelerinde dinlenip, sık sık çeşmelerde el ve yüzlerini yıkayarak serinlemeye çalışıyor.
 
Uzmanlar ise vatandaşları sıcakların etkili olduğu saatlerde mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyarırken, Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri ise sıcaklıkların hafta sonu daha da artacağını bildirdi. Sıcak havalar nedeniyle çoğu vatandaş ev veya iş yerinden çıkmazken, çocuklar ise serinlemek için süs havuzlarına akın ediyor. Kent merkezinde esnaflar eşitli serinleme yöntemlerine başvururken, bazı vatandaşlar da camilerde uyuyarak serinlemeye çalışıyor. Sıcaklardan bunalan bazı vatandaşlar da kafeye dönüştürülen mağaralarda serinliyor.
 
5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
 
"21 Ağustos Perşembe: 37, 22 Ağustos Cuma: 39, 23 Ağustos Cumartesi: 40, 24 Ağustos Pazar : 41, 25 Ağustos Pazartesi: 41" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49