Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Sıcaklar Artınca Satışlar Katlandı

Şanlıurfalılar sağlık açısından birçok faydaları bulunan karpuzu, sıcak yaz akşamlarında veya sabah kahvaltılarında bolca tüketiyorlar.

Şanlıurfa'da karpuz hemen hemen her köşe başında satılırken, vatandaşlar iyi ve güzel karpuz alabilmek için satıcılar arasından tanıdık kişileri tercih ediyorlar. Seyyar satıcılar ise Urfa'da karpuzun en çok tercih edildiği satış noktaları arasında yer alıyor. Karpuzun kilogramı 3 TL 'den satılıyor.

Öte yandan karpuzun sağlığa da büyük bir etkisinin olduğu belirtildi. Başta taş düşürme olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiği belirtilen karpuz, mide rahatsızlığına da iyi geliyor. Prostat sorunu yaşayan kişilerin de karpuz tüketerek, bu hastalığından kurtulması söylenirken, öte yandan karpuzun vücudu zinde tuttuğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49