Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Sıcak Havaya Dikkat
Şanlıurfa Meteoroloji İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Cuma’dan itibaren sıcak hava dalgasının etkisine gireceği tahmin ediliyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığının bu hafta sonundan itibaren artarak önümüzdeki hafta boyunca Bölgemizde de hissedilir derecede olmak üzere normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta beklenilen en yüksek hava sıcaklığının Şanlıurfa’da 40 derece civarında olması beklenmektedir.
 
Hava sıcaklıklarının Haziran ayı sonuna kadar mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenildiğinden yüksek sıcaklığa karşı hassas ve kronik hastalığı bulunan yaşlılar ve çocukların güneş ışınlarının dik geldiği 10 ila 16 saatleri arasında güneşte kalma suresinin en aza indirilmesi ve koruyucu tedbirlerin (gölgede bulunulmalı, güneş altında ağır işler ve spor yapılmamalı, ince açık renkli ve bol elbiseler giyilmeli, ağır ve yağlı yiyeceklerden kaçınılmalı ve bol su tüketilmeli) alınması gerekmektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49