Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Sıcak Havaların Ferahlatan Lezzeti

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzeride seyrettiği Kentte hava sıcaklığının etkilerinden bir nebzede olsa kurtulmak isteyen vatandaşlar, yaz aylarının vazgeçilmez meyveleri arasında ilk sırayı alan karpuza rağbet etmesi en çok karpuz satıcılarının yüzünü güldürdü.

Toptan satış yapan dükkan sahipleri, havaların sıcak olması sebebiyle sofraların vazgeçilmesi olan karpuz tüketiminin arttığını ifade ettiler. Özellikle sıcak havalarda fazla tüketilen karpuzların kamyonlardan boşaldığı gün tükendiği belirtildi. Halde çalışan işçiler ise karpuz yükleyip indirmekten hiçbir şeye fırsat bulamadıklarını söylediler.

Bu yıl karpuzların bir hayli büyük olmasına dikkat çeken sebze ve meyve hali çalışanları, bahar aylarının bol yağışlı geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49