Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Sıcak havaları “atom”la engelleyin
Sıcak havaların vazgeçilmez içeceği olan atom içeceği, Şanlıurfa’da büyük ilgi görüyor. Uzmanlar, taze meyvelerden elde edilen atom içeceğinin vücuda büyük katkı sağladığını söyledi.
Türkiye’nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa’da tüm soğuk içeceklere büyük ilgi olurken, bu içeceklerin başında da atom geliyor. Birçok meyvenin karışımıyla yapılan atom, vatandaşların beğenisini kazanıyor. Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Şanlıurfa’da atomcular Ramazan ayı sonrasında yoğunluk yaşadıklarını söyledi. Ramazan ayında oruç nedeniyle gündüzleri kapalı olduklarını söyleyen atomcu Halil Aslan, Ramazan sonrasında yoğun olarak çalıştıklarını söyledi. Sıcak havada bunalan vatandaşların atom içeceğine büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Aslan, “bilindiği gibi Şanlıurfa’da havalar çok sıcak, bu nedenle de tüm soğuk içecekler çok tüketiliyor. Yıllardır atom içeceği satıyorum. Sıcak havaların fazla olduğu kentte atom içeceğinin satışı da fazla oluyor. Ramazan ayında gündüzleri açmadık, akşamları açıyorduk. Akşamları da yoğun oluyordu ancak Ramazan’dan sonra büyük yoğunluk oluştu. Vatandaşlarımız, ürettiğimiz atom içeceğinden memnun kaldıkları için de bizleri tercih ediyor” şeklinde konuştu.
Atom içeceğinin birçok meyvenin karışımıyla elde edildiğini belirten Aslan, taze meyvelerin tercih edilmesinin büyük önem taşıdığını söyledi. Taze meyvelerden yapılan atom içeceğinin sağlık açısından da büyük fayda sağladığını söyleyen Aslan, “Kentte aynı işi yapan birçok esnaf arkadaşımız var. Bakıyorsunuz bu işte bile fiyat rekabeti başlatmışlar. Maliyetinin bile altında içecek satıyorlar. Nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Vatandaşlarımız zaten nerenin daha iyi atom yaptığını biliyor ve ona göre tercihlerini yapıyor. Halkı kandıran kişiler aynı müşteriyi ikinci kez iş yerine getirtemez” dedi.
Atom içeceğinin sağlıklı koşullarda ve taze meyvelerden elde edildiği takdirde vücuda büyük katkı sağladığını belirten uzman doktor Mustafa Çalık, “elbette ki sıcak havalarda vücut ısını dengede tutmak için soğuk içecekler tüketmekte fayda var. Atom içeceği de birçok meyvenin karışımıyla hazırlandığı için vücut sağlığında büyük faydası var. Yeter ki işin içerisinde hile olmasın. Taze meyvelerden ve hijyen ortamlarda üretilen atom içeceği vücudu her zaman dinç tutar” ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49