Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Sıcak hava, soba satışlarını durdurdu
 Hava sıcaklıklarının mevsim normallerin üstünde seyretmesi üzerine soba satışları da durdu.

 

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerin genelinde hava sıcaklıklarının artması ve kış aylarının yaşanmaması dolayısıyla soba satıcıları, satışların durduğunu söyledi. Bu kış mevsiminin bir önceki kış mevsimlerine oranla çok sıcak geçtiğini dile getiren soba satıcıları, bu sene bekledikleri satışları yapamadıklarını söyleyerek, hava şartlarının işlerini engellediğini dile getirdi. Satışların kış aylarının başından itibaren iyi olmadığını söyleyen soba satıcısı Nuri Sağlık, “bu yıl kış mevsimi o kadar sert geçmediği için fazla bir soba satışı gerçekleşmedi. Satışlar ilk başlarda da çok durgundu ama son iki haftadan beri hiç satış yapamadık. Artık kış bitiyor, bu saatten sonra kimsenin soba almasını beklemiyoruz” dedi.

 

Soba satışları olduğu gibi, odun satışları da aynı şekilde satışın olmadığı belirtildi. Mevsim şartlarının kendi işlerine uygun geçmediğini söyleyen odun satıcıları da işsizlikten yakınarak, işlerinin açılabilmesi için hava sıcaklıklarının düşmesi gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49