Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor valı

Bu haber kez okundu.

Sıcak asfalt serimi başladı
 Şanlıurfa kent merkezinde ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanması için farklı bölgelerde yeni yollar ve bulvarlar yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, uygulama kapsamı içerisinde yer alan köprülü kavşak yapımlarında sıcak asfalt serimine devam ediyor.
 
Darbe girişiminin ardından hizmetlerini aksatmaksızın aynı tempoyla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve 13 ilçede yatırımlarını sürdürüyor.
 
Çelik köprüler, GAP Vadisi, Kale Eteği, Kızılkoyun Projelerinin yanı sıra semt pazarları, spor kompleksleri, park yapımları ve altyapı revizyonu gibi tüm alanlarda yoğun çalışma gösteren Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ulaşım sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturması beklenen köprülü kavşaklarda asfalt serimine devam ediyor.
 
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Emniyet Caddesi ve Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde yapımına başlanan köprülü kavşaklarda Diyarbakır istikametinden Abideye kadar olan yolun şehir içi güzergahını sağlayacak bölümünde sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.
 
Kısa sürede tamamlanacak çalışmaların ardından yol ulaşıma açılacakken, ekipler iş makineleri ile kavşağın diğer bölümlerinde kazı çalışmaları için ön hazırlıklarını yapıyor.
 
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince aşırı sıcaklara aldırış edilmeden yürütülen çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48