Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

SGK’den Süleyman Şah Kampına Ziyaret Etti.
Akçakale Süleyman şah konaklama tesislerini ziyaret eden SGK hizmet sorumlu genel müdür. Adem Onar,  kurumsal iletişim daire başkanı İlhan İşman, iletişim sırtatejileri şube müdür Aycin Karahan, SGK Şanlıurfa il müdür.yardımcısı. Ali Yüce, Akçakale merkez müdür, Vedat Eşdur, beraberlerindeki heyetle yaptıkları Süleyman şah konaklama tesislerinde eğitim alanları,mahalleler ve çeşitli mahallelerde  çadırlarda yaşayan  aileleri ziyaret ettiler.
 
Akçakale Süleyman Şah Kampında  Halit ve Reşe Tahar’ın üçüz çocukları olan Recep Tayyip Erdoğan’a çeşitli hediyeler verilirken çocuklara genel müdür Adem Onar tarafından çeyrek altın takıldı farklı ikinci alile ise ikizi olan Ale ve Kazel Reyhan ‘ın ikizleri idi. bu aileye de çeşitli hediyeler verilerek daire başkanı İlhan İşman tarafından çeyrek altın takıldı. ziyaret süresince kamp müdürü Halil Tekyıldız ve müdür yardımcıları Mehmet Asutay ve Bekir Engul heyete eşlik etti ve kamp hakkında bilgiler verdi. ziyaret sonunda kampta kalan Suriyeli misafirlerle  birlikte  yemek yendi. genel müdür ve beraberindeki heyet Süleyman şah konaklama tesisinin Türkiye’nin en büyük kampı olmasına rağmen kampın genel durumunun çok iyi olduğunu ve yönetimin misafirleri muhacirleri karşılayan medinedeki ensara benzetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49