Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

SGK’dan operasyon açıklaması
Şanlıurfa’da yolsuzluk iddiasıyla polisin operasyon düzenlediği SGK’dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada “Baskın yapılması veya herhangi bir personelimizin sorgulama ve gözaltına alınması söz konusu değildir” denildi.
Şanlıurfa polisi, yolsuzluk iddiasıyla dün SGK ile özel bir hastaneye operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında kurumdaki bilgisayarlar incelendi. SGK, dün gerçekleşen operasyonun ardından bugün yazılı bir açıklama yaptı. “Baskın yapılması veya herhangi bir personelimizin sorgulama ve gözaltına alınması söz konusu değildir” ifadesine yer verilen açıklamada şöyle denildi;
 
“26 Mayıs 2015 sabah 9 sularında emniyet güçleri tarafından kurumumuza operasyon yapıldığına dair basında çıkan haberlere istinaden; açıklama yapılmaya ihtiyaç duyulmuştur.
 
Emniyet Yetkilileri, bizzat İl Müdürümüz ile görüşerek,  taleplerini iletmişlerdir. Bu taleplerine istinaden İl Müdürümüz tarafından görevlendirilen ilgili personellerimiz ile Emniyet Yetkilileri, koordineli bir şekilde çalışılarak, talepleri karşılanmıştır.
 
Özellikle vurgulamak istediğimiz, basında yer aldığı gibi baskın yapılması veya herhangi bir personelimizin sorgulama ve gözaltına alınması söz konusu değildir.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49