Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

SGK Şanlıurfa’da Nüfusun Yüzde 98’lik Kısmına Hizmet Veriyor
Sosyal Güvenlik Kurumu İş Müdürü İsmail Ünlü il binasında Sosyal Güvenli Kurumu Haftası dolayısı ile basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İsmail Ünlü, Şanlıurfa İl Müdürlüğü olarak asıl işlerinin vatandaşlara kaliteli ve çözüm hizmet odaklı olduğunu söyledi.
Öte yandan SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, Şanlıurfa’da büyük bir kesime hizmet verdiklerini ve nüfusu 1 milyon 985 bin 753 olan Urfa’da 1 milyon 972 bin 418 kişiye hizmet verdiklerini söyleyerek Şanlıurfa nüfusunun yüzde 98.5’lik kısmına hizmet verdiklerini söyledi.
Ünlü hangi borçlarında yapılandırılacağını da açıkladı, böylelikle Sigorta Primi Borcu, Emeklilik Keseneği ve Kurum Karşılığı, İşsizliği Sigorta Prim Borçları, gibi borçların da yapılandırılabileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49