Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

SGK Haftasında  Kan Bağışı
Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) çalışanları, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında kan bağışında bulundu.
 
13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, ‘Kan ver, Hayat Kurtar’ sloganı ile SGK personeli kan bağışı yaptı.
 
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen kan bağışına çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç yaptığı açıklamada, “13-19 Mayıs tarihlerini Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutluyoruz. Bu hafta kapsamında sosyal taraflarımızla ilgili hedef kitlelere ulaştığımız bölümler olarak bilgilendirme ziyaretleri, sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi yönünde konferanslar veriyoruz.” dedi. Sosyal Güvenlik haftası etkinlikleri kapsamında personelin kan bağışında bulunduğuna dikkat çeken İl Müdürü Kılıç, “Kan bağışı hayat kurtarmaktır. Hayat kurtarmaktan büyük etkinlik olmayacağından haftamıza kan vermekle başladık.” dedi.
 
İl Müdürü Kaşif Kılıç, Gönüllü sağlık sorunu olmayan personelimiz kan bağışında bulunarak Kan ver, Hayat Kurtar’ sloganı ile ihtiyaçlının yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Herkesin bildiği gibi önce sosyal güvenlik diyoruz. Çünkü hastalık da, sağlık da, yaşlılık ve gençlik de bu doğuştan ölüme kadar sosyal güvenlik yaşamın bir parçası olmazsa olmazı. Kan da hiçbir zaman hiçbir etken madde ile yapılamayan sadece vericisi insan olan bir madde olduğundan, arkadaşlarımız duyarlılık göstererek ihtiyaçlı kişilerde bulunulmak üzere kan bağışında bulundu.” açıklamasında bulundu.
 
İl Müdürü Kaşif Kılıç, kan bağışında bulunan SGK personeline ve Kan bağışına katkı sağlayan Şanlıurfa halkına teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49