Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

SGK Gece Yarısına Kadar Çalışacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüklerinin gece yarısına kadar hizmet vereceği açıklandı. Yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyenlerin bugün gün sonuna kadar başvurularını yapması gerekiyor.

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamındaki alacakların yapılandırılmasında başvuru süresi sona eriyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan açıklamada son başvuru gününün 27 Ağustos Pazartesi olarak belirlendiği yapılandırma imkânından yararlanmak isteyen işverenlerin SGK Müdürlüklerine gitmeden, www.sgk.gov.tr üzerinden müracaatta bulunabileceği ifade edildi. Ancak primini kendisi ödeyen sigortalılar için SGK Müdürlüklerinde yığılma yaşanmaması adına 23.59’a kadar başvuru alınacak. Vatandaşlar, bugün sonuna kadar başvuru yapabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49