Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

SGK Başkanı Aday adayı olmak için İstifa Etti!

Türkiye 24 Haziran'da erken seçime giderken, seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri de birer birer istifa etmeye başladı.Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Selim Bağlı, AK parti'den aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti.

Şanlıurfa'lı hemşerimiz ve Şanlıurfa'nın yetiştirdiği en değerli büroklarlardan olan SGK Genel Başkanı Mehmet Selim BAĞLI Görevinden istifa etti ve bugün ilerleyen saatlerde AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili Aday olacak.
AK Parti cephesinde ise Mehmet Selim Bağlı en güçlü adaylaradan biri olarak göze çarpıyor.
1999 yılında Maliye Bakanlığı, Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Bağlı, Ocak 2000-2007 döneminde Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu’nda, Denetçi Yardımcısı ve Denetçi olarak görev yaptıktan sonra, 2007 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İç Denetçi olarak çalışmaya devam etti. Bağlı, 2013 yılında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı oldu.
Dr. Mehmet Selim Bağlı, 18 Aralık 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Sosyal Güvenlik Kurumu’na Kurum Başkanı olarak atandı.
Evli, dört çocuk babası olan Bağlı, iyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhakkik 6 yıl önce

Kendisini adam sayarak vekil koltuğuna oturtan halkını adam yerine koymayıp ona rağmen iş yapan silik şahsiyetli, itibarı sıfır, iki cümleyi bile bir araya getiremeyenlerin gitmesi, böylece siyaset kurumuna saygınlık kazandırılması için Dr. Mehmet Selim BAĞLI kardeşimizin isabetli bir karar olduğuna inanıyorum. Allah utandırmasın…

banner24

banner49