Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Seyrantepe'de Yollar Kilitli Parkeyle Döşeniyor

Şanlıurfa'nın çalışmalarıyla adeta şantiyeye dönen ilçesi Karaköprü'de konutlaşmanın arttığı bölgelerde yeni yollar açılmaya devam ederken, alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşenerek vatandaşın hizmetine sunuluyor.

İlçenin en hızlı büyüyen ve TOKİ bölgesi olduğu için konutlaşmanın arttığı mahallelerinden olan Seyrantepe'de ihtiyaçları karşılamak üzere yeni açılan ve alt yapı çalışmaları biten yollarda Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kilitli parke ve kaldırım çalışmaları ile vatandaşların toza ve çamura maruz kalması engelleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli her mahallede çalışma yaptıklarına dikkat çekerek her gün gelişen ilçede vatandaşlara hizmet etmek adına daha fazla çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Baydilli,"Karaköprü'de kırsal dahil her mahallemize önem veriyoruz ve dokunmadık mahalle bırakmadık. Seyrantepe mahallemiz de yeni gelişen ve konutlaşmanın fazla olduğu ir bölge olması nedeniyle yeni yollara ihtiyaç duyuyor. Biz de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Fen İşleri ekiplerimizle yeni yollar açıyor ve bu yolların alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke döşeyerek vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Yeni yollarımız mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi ekipleri kış ayları gelmeden alt yapısı biten tüm yollarda kilitli parke çalışması yapmayı hedeflerken Atakent, Doğukent, Akpiyar ve Batıkent mahallelerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49