Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Seyircileri Kahkahaya Boğdu

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde tiyatro severlerle buluşan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, kasım ayı itibariyle yeni sezon oyunlarını sergilemeye devam ediyor. Ekip bu kez Şair Nabi Kültür Merkezi'nde Tayfun Orhan'ın yazdığı 'Bir Kavanoz Kahkaha' isimli yeni oyunla seyircisi ile buluştu.

Oyun bir genç ile doktorunun karşılıklı sağaltım öyküsünü anlatan ve gerçek bir psiyatri vakasına "anlatan bir çalışma olarak tam not aldı. Şehir Tiyatrosu ekibi, aynı oyunla bu sezon 10 ilçeye de turne düzenleyecek.

'Bir Kavanoz Kahkaha' adlı tiyatro oyunu ile Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Şair Nabi Konferans Salonunda her hafta Cumartesi günü çocuklar için saat 13.00’de, yetişkinler için saat 19.30’da tiyatro oyunu sahneliyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49