Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Seydi Amca Akçakale kırsalında
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Seyit Eyyüpoğlu seçim çalışmalarına Akçakale ilçesinde devam etti. 
MilletvekiliSeydi Eyyüpoğlu,Akçakale ilçesine bağlı Taşkınlar köyünden kanaat önderi İbrahim Taşkın, Yukarıbeydaş köyünden kanaat önderi İbrahim Büyükaslan, Sınırörenköyü Muhtarı Halil Güngör, Dorumali köyü Muhtarı Hüseyin Bozdakan, İncedere köyünden Eski İl Genel Meclis üyesi Nifel Yıldırım ile görüşerek 7 Haziran seçimlerinde de AK Partiye destek olmalarını istedi.
Milletvekili Eyyüpoğlu, Tepecik köyü ilkokulunuda ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti, çok çalışmaları yönünde nasihat etti.
Eyyüpoğlu daha sonra, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın Seçim Bürosu açılışına katıldı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu'nun Akçakale ilçesindeki seçim çalışmalarına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Akçakale ilçe Başkanı İbrahim Yıldık ve teşkilat üyeleri katıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48