Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Sevkiyat Yerine Depoya Koydular, 2 Tutuklama
Adana’dan nakliye amaçlı taşıdıkları 500 bin TL değerindeki klima ve klima motorlarını sahibine teslim etmek yerine Şanlıurfa’da bir depoya saklamaya çalışanlar polis ekipleri tarafından yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Adana’dan Gaziantep’e gitmesi gereken malzemelerin, Şanlıurfa’ya getirildiği bilgisini alan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ve Hırsızlıkla Mücadele Büro ekipleri harekete geçti.
Eyyüpnebi mahallesinde bulunan bir depoya malzemelerin indirildiği öğrenen polis ekipleri, depoya yaptıkları operasyonda piyasa değeri 500 Bin TL olan 102 klima, 105 motor, 104 klima montaj kiti ve 109 montaj aparatına el koydu. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Alınan sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edilen şahıslardan  2’si tutuklandı. Tutuklanan Y. T., ve M. K., cezaevine gönderildi. 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49