Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Sevenleri memleketine uğurladı
Şanlıurfa Valiliğinde görev yapan geçirdiği  kalp krizi sonucu vefat eden 48 yaşındaki Yaşar Kuzu memleketine uğurlandı.
Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren Şanlıurfa valiliği protokol müdürü 48 yaşındaki 2 çocuk babası Yaşar Kuzu, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Kuzu  Özel bir Hastanesinde tedavi gören Kuzu 3 kez by pass ameliyatı geçirdi, fakat kalp krizine yenik düştü.
Şanlıurfa Valilik önünde düzenlenen cenaze törenine, Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Jandarma komutanı Albay  Selman Kömürcü, İl Emniyet müdürü Eyüp Pınarbaşı, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum amirleri, polis arkadaşları ve valilik personeli katıldı.
Yaşar Kuzu'nun cenazesi Valilik bahçesinde geldiğinde  eşi Serpil Kuzu, oğlu Oğuzhan ve Ablası Sultan sinir krizi geçirdi.
törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Bizim içinde Vilayet içinde  en acı gün olduğunu belirten Küçük," Yaşar Şanlıurfalılara hizmet etti. bunun sekiz senesi Vilayette geçti, ben 10 aylık çalışmamı sizlerle paylaşmak istiyorum ve arkadaşlarının bana ifade ettiği Vilayette adete bir yumuşatıcıydı gelen insanlara en güzel kelime ile karşılıyordu. gelen kişi ne kadar hırçın olursa olsun ne kadar sert olursa olsun muhakkak gelen kişilerin gönlümü alıp gönderiyordu. Valilikte yaptığı iş büyük bir işti gelen ilk insan karşılaştığı kişi oydu. bizde ailesine eşine, çocuklarına dayanma gücü diliyorum çok büyük bir acı biz ailesiyle çocuklarıyla münasebetimizi kesmeyeceğiz sahip çıkacağız" dedi.
Şanlıurfa Valiliği Protokol Müdürü Polis Memuru 48 yaşındaki Yaşar Kuzu, evli ve 2 çocuk babasdır. 10 yıla yakındır Şanlıurfa'da görev yapmaktaydı. Şanlıurfa'da bulunduğu süre içerisinde, vatandaşlarla yakın ve sıcak diyalog içerisinde olan Kuzu'nun vefatı çalışma arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.
Şanlıurfa il müftüsü İhsan Açık'ın okuduğu duanın ardından Yaşar Kuzu'nın naaşı cenaze aracına konularak karayoluyla Diyarbakır'a oradan Uçakla Ankara'ya getirilecek cenaze daha sonra memleketi Kırıkkale'ye götürüp defin edilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49