Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Serinlemek isterken boğuldu
 Şanlıurfa'da DSİ'ye ait sulama kanalında boğulan 17 yaşındaki İbrahim Topal'ın cansız bedeni 30 km. uzaklıkta bulundu.
Olay öğlen saatlerinde Sırrın mahallesindeki DSİ'ye ait ana sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, DSİ'ye ait sulama kanalına serinlemek için giren İbrahim Topal (17) henüz bilinmeyen nedenden dolayı boğularak sulama kanalında kayboldu. Görgü tanıklarının olayı güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine 112 acil ve su altı ekipleri sevk edildi. Bölgede uzun süre arama yapan ekipler İbahim Topal'ın cansız bedenini yaklaık 30 km. uzaklıkta Harran bölgesinde buldu. Cenaze aracı ile Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna getirilen Topal'ın cenazesi, burada yapılan otoğsinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna götürüldü.
Topal'ın cezasi yarın öğlen namazına mütakib,Yusuf Paşa'da kılınacak cenaze namazının ardından defin edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49