Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Serinleme Yöntemi
Şanlıurfa'da kavurucu sıcaklardan dolayı müşterisi azalan esnaflar, müşterilerini sıcaktan korunmak ve ferah bir ortamda ağırlamak için ilginç yöntemlere başvuruyor.
Şanlıurfa kent merkezinde hava sıcaklığı 40 dereceye ulaşırken, sıcaklık hayatı olumsuz etkiledi. Aşırı sıcaklar nedeniyle müşteri sayısında düşüş yaşanan esnaf, sıcaklardan korunabilmek ve müşteri çekebilmek için ilginç yöntemlere başvuruyor.
 
Kalaycı Pazar Esnafı Yusuf Doğanoğulları” Kalaycı Pazarı Şanlıurfa Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları dolaysıyla üstü kapatıldı diye çok sıcak oldu, belediye vantilatör kurdu fakat yeterli gelmedi. Vatandaşlarda sokaktan geçerken hızlı geçiyordu  bizde serinletme sistemi kurduk  çok cüzi bir maliyetle 50 lira ile sulama sistemini kurdum normal su şebekesi bağlayıp su püskürtüyor büyük masraf yapmadık ucuz yolla serinliyoruz, geçen vatandaşlarda faydalanıyor biz bunu geçen Ramazan ayında yaptık Ramazan’da yoldan geçen vatandaşlar 2-3 dakika altına da kalarak serinlemeye çalışıyor. Hem esnaf olarak serinliyoruz hemde müşterilerimiz rahatlıkla alışverişini yapıyor dedi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49