Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Sergi, Ziyaretçi Akınına Uğradı
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa’da açılan sergi, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.
 
Şanlıurfa’da Kutlu Doğum Kutlamaları kapsamında Balıklıgöl yerleşkesinde açılan Peygamber Efendimizin izleri ve birçok tarihi cami sergisi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgiyle karşılandı. Balıklıgöl’ün yanı sıra Şanlıurfa Belediyesi Sergi Salonunda da açılan sergi aynı şekilde vatandaşların ilgisini çekiyor. Kutlu Doğum etkinlikleri nedeniyle açılan sergi, kutlamalar bitene kadar ziyaretçilere açık olacak. Balıklıgöl’ü ziyaret etmeye gelen kişilerin ilgisini çeken sergide Türkiye’deki camiler sergilenirken, vatandaşlar sergiden ötürü yetkililere teşekkür etti. Adıyaman’dan geldiğini söyleyen Davut Kaçar adındaki vatandaş, “gerçek anlamda çok güzel bir sergi ve oldukça ilgimizi çekti. Çok güzel bir sergi olmuş, Kutlu Doğum’u Şanlıurfa’da kutlayacak olanlar çok şanslı. Bu sergiyi hazırlayan yetkililere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Sergiyi beğendiklerini söyleyen öğrenciler de tur düzenleyerek, birçok ili gezdiklerini söyledi. Birçok ildeki Kutlu Doğum etkinliklerine katıldıklarını söyleyen öğrenciler, Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da kutlamanın daha güzel olduğunu ve anlamının büyük olduğunu söyledi. Konuyla ilgili konuşan bir öğrenci, “Biz Niğde’den buraya geldik, tur düzenlediğimiz için birçok ile gitme fırsatımız oldu. Gittiğimiz her ilde kutlu doğum haftası etkinliklerine katıldık ve Şanlıurfa’dakini çok beğendik. Şanlıurfa’da çılan bu sergi başka şehirlerde açılmadı. Gerçekten de Peygamberler Şehrinde Peygamberin izleri çok güzel anlatılmış. Bu konuda emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyoruz. Bizler de çok mutluyuz, bu sergiyi gördüğümüz için” ifadelerini kullandı.
 
Büyüklerin yanı sıra, çocukların da ilgisini çeken serginin Kutlu Doğum Haftası boyunca açık kalacağı bildirildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49