Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şengöz’e gazetecilerden ziyaret
Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halka İlişkiler Daire Başkanlığı’na getirilen Mithat Şengöz, gazeteciler tarafından ziyaret edildi.
 
30 Mart yerel seçimlerden sonra Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanlığın kazanan Celalettin Güvenç’in Valilik yaptığı dönemde Valilik Basın Müdürlüğü yapan Mithat Şengöz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın ve halkla ilişkiler daire başkanlığına getirildi.
 
Vilayettenken başarılı çalışmalara imza atan Şengöz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde de belediyede deneyimli basın kadrosunu kurarak işe başladı. Basın camiası tarafından sevilen Mithat Şengöz Belediyedeki çalışmaları hızla basın kuruluşlarında servis yapmaya başladı.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın ve halkla ilişkiler daire başkanlığına getirilen Mithat Şengöz’ü Sabah Gazetesi ve Türkiye spor yazarları Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım, Urfanatik gazetesi sahibi Tahir Gülebak ve Urfanatik muhabiri Mustafa Bayar Makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
URFAHABERLER.COM olarak deneyimli gazeteci arkadaşımız Mithat Şengöz’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48