Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Semt pazarları temizleniyor
 Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazar yerlerinde oluşan kirliliğin önüne geçek için ilçede ki tüm pazar yerlerinin temizliğini gerçekleştiriyor.
Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde hummalı bir temizlik çalışması yürütüyor. İlçe genelinde kurulan pazar yerlerinde tonlarca atık ivedi bir şekilde temizleniyor. Pazar yerlerinde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hem çürümelerin önüne geçiliyor hem de buradan ilçe geneline yayılacak olan mikroplarla mücadele ediliyor.
Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü temizlik personelleri, vatandaşların daha rahat ve temiz ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için her gün semt pazarlarını temizliyor. Temizlik çalışmaları esnasında temizlik ekipleri öncelikle alanda bulunan kaba çöpleri topluyor. Ardından çöp araçlarıyla pazar yerindeki tüm atıklar alınırken, ardından süpürge araçları ve yıkama araçları ile temizleniyor. Daha sonra ise yıkama araçları ile pazar yeri ve çevre temizliği gerçekleştiriliyor.
Haliliye ilçe sınırlarında pazartesi günü 3 semt pazarı, salı günü 2, çarşamba günü 2, perşembe günü 3, cuma günü 3, cumartesi günü ise 2 pazaryeri kuruluyor. Semt pazarlarının temizliği için; 2 yıkama aracı, 1 çöp kamyonu, her semt pazarı için 10 kişilik temizlik personeli ile 15 ton su kullanılarak temizlik işlemi yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48