Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Şelli’ye bir destekte engellilerden
Şanlıurfa’da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müsteşarı Dr. Ferhat Şelli’nin görevden alınmasını bir grup engelli basın açıklamasıyla sessiz eylem yaparak protesto etti.
 
 Karakoyun İş merkezi önünde bir araya gelen ve ellerinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müsteşarı Dr. Ferhat Şelli’nin fotoğrafı bulunan engelliler sessiz eylem yaparak Şelli’ye destek verdi. Grup adına basın açıklaması yapan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, Şelli’nin yeniden görevine iade edilmesini istedi.
 
Şatoğlu,”Engellilere sosyal yaşamlarında görev gelmeden öncede ve göreve geldikten bugüne kadar katkı sunan şelli’ye desteklerimiz devam edecektir.
 
Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan her zaman engellilerin yanında olmuştur. Başbakan halkımız neyi istiyorsa o olacak halkın istemediği olamayacaktır dedi.bizde Başbakanımızı sözüne güvenerek Tarım ve hayvancılık Bakanlığı müsteşar yardımcısı engelli dostu Dr. Ferhat Şelli’yi ya eski görevine idae edilsin yada eş değer bir görev verilmesini bekliyoruz” dedi.
 


sanlıurfa engellilerden şelli'ye destek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49