Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şeker, Gönlünün Sultanını Arıyor
 Mustafa Bayar
Şanlıurfa'nın vazgeçilmez çiğköfte lezzetini kendine has bir maharetle yoğuran ve misafirlere ikram eden Genç ustalardan Halil Şeker aynı zamanda çiğköfteyi yoğururken ve sunumunu yaparken şovda yapıyor. Şeker bekarlık canına tak etti, artık evlenmek istiyor, kendi düğünde 2 bin kişiye çiğ köfte ikramında bulunacağını belirti.
Ramazan ayında bir işletmeden çalışan ve aynı anda 400-500 kişiye çiğköfte yoğuran Halil Şeker'i görenler çiğköfte Makinesi lakabını takmışlar. Ramazan ayında da boş durmayan Halil Şeker bir işletmede iftarda çiğköfte yoğurarak bu lezzeti herkese tattırıyor.Ayrıca her türlü etkinlik ve özel günlerde de görev alan Halil Şeker tüm Türkiye'de aranan ve vazgeçilmeyen biri oldu.
Bekar olan Halil Şeker gönül bahçesinin  nadide gülü olacak birini bulamadığını belirtiyor.Lise mezunu olan Halil Şeker 25 yıldır girdiği  üniversite sınavında henüz bir üniversiteyi kazanmış değil.O  Türkiye'deki sınava en çok giren kişisi olarak tarihe geçmiş bile
Şeker, 1971 Şanlıurfa doğumluyum Çiğ köfte yoğurduğum için aynı anda 400-500 kişiye bana çiğköfte makinesi lakabını taktılar, ve o günden bugüne şovda yaparak bütün Urfalılara tanıttığım gibi bu lezzeti Urfa dışında Yurt içinde bir çok yere gittim artık aranan bir isim oldum. Bütün Türkiye çigköftenin hem lezzetini hemde adını duyurduk halen bekarım evlenmek istiyorum kalbimin nadide gülü olacak birinin bulamadım inşallah biri talip olursa evleneceğim eğer kızın ailesi bana kızını verirse ben 20 bin değil 10 bin kişilik çiğ köfte yoğuracağım ve hepsine ikram edeceğim bu yanlızlık bu bekarlık canıma tak etti artık yeter"dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49