Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Şehrim 2023 Otobüsü Urfa'da

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği “Şehrim 2023” projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsünün 6. durağı Şanlıurfa oldu.

Şehrim 2023 otobüsün ilk durağı Eyüp Peygamber önünde oldu, Burada düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehrim 2023 otobüsü, 2-5 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa’nın çeşitli meydanlarında Şanlıurfalılar ile bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Şanlıurfa’ya ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecek. Şehrim 2023 otobüsün ilk durağı Eyüp Peygamber oldu ardından, 3 Nisan Salı günü Balıklıgöl platosu, 4 Nisan Çarşamba günü Kara Köprü Nar Heykeli Civarı Bankalar Caddesi’nde, 5 Nisan Perşembe günü ise Şair Nabi Kültür Merkezi Önünde Şanlıurfalılar ile bir araya gelecek, Perşembe günü ayrıca, akademisyenlerin, öğrencilerin, sivil toplum kuruluşlarının, kanaat önderlerinin, engellilerin, şehri için fikri olan tüm tarafların katılımıyla Şanlıurfa’nın, çevre, şehir ve kültür başlıklarında ele alınacağı “Şehir Buluşması” da gerçekleştirilecek. Şanlıurfalılar Şehrim 2023 Otobüsü hayal, görüş öneri ve talepleri dinleyeceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaOtobusAkPartı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49