Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şehitler Urfa'ya getirildi.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki Suriye sınırında nöbet tutan asker cinnet getirip 2 arkadaşını şehit etti, ardından da intihar etti. Şehit askerlerin cenazeleri adli tıp kurumuna getirildi.
Olay gece 23:15 sırlarında Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Gökçayır Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 1. Piyade Hudut Bölüğü'ne bağlı Boztepe Askeri Karakolu'nda nöbet tutan askerlere bir cinnet getirip iki arkadaşını vurdu , ardından intihar etti. Şehit olan askerler Ramazan Yel, Kadir Yıldız ve Umut Aslan'ın olay yerinde şehit olduğu bildirildi.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir askerin cinnet getirip iki arkadaşını vurduktan sonra intihar ettiğini belitti.
Şehit Askerlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Ceylanpınar Devlet hastanesi morgundan alınarak Şanlıurfa adli tıp kurumuna getirildi. şehitlerin çantaların arkadaşları taşıdığı görüldü 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49