Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şehitler İçin Helva Dağıtıldı

Kurulan stantların başına geçerek ikramlarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve gençler, şehitler için dua talep ettiler.

Bir vatanın zenginliğinin uğrunda şehit olanlarla ölçülebileceğini söyleyen Başkan Çiftçi, şehitlerin anısına sahip çıkacaklarını ve onların hatıraları olan şehit ailelerine her zaman destek vereceklerini belirtti.

Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Şehitlerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Şehitlerimiz ile ilgili her bir hatıra gönlümüzde ayrı bir yeri ve ifadeleri var. Bu tür çalışmalar hepimizde aidiyet duygusu oluşturuyor. Bu etkinlikte onlara dua taleplerinde de bulunduk" şeklinde konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ise, "Şehitler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte helva ikramında bulunduk. Rabbim şehitlerimizin ruhunu makam-ı Mahmud eylesin" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Emin Özçınar'da, "Şehitler haftası dolayısıyla AK Parti Gençlik Kollarımız ile Büyükşehir Belediyemizin ortaklaşa düzenlediği helva ikramını gerçekleştirdik. Bu toprak için canını hiçe sayarak şehit olanları rahmet ve minnetle anıyoruz. Gençlerimizin bu duyarlılığı bizleri ziyadesiyle sevindirdi" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48