Öne Çıkanlar Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şehitler Derneğin Ziyaret
CHP Karaköprü İlçe Başkanı Kenan Karataş ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Cuma Kamışlı ve Mehmet Özüdeğel ile birlikte Urfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'u makamında ziyaret etti…
 
"Türkiye Cumhuriyeti’nin Üniter Yapısına ve Bayrağına Dokunulmamak Koşulu İle Kiminle Görüşülmesi Gerekiyorsa Görüşülsün Nereye Gidilmesi Gerekiyorsa Gidilsin"
 
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Mehmet Yavuz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi.
 
"Sayın Kenan Karataş'a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Alışa gelmiş siyasetçi kimliği dışında sürekli olarak halkla iç içe olan ve halkın sorunlarını yakından takip eden bir siyasetçi olmasından dolayı da şahsına hayranlık duyduğumuzu ifade ediyorum. Keşke bütün siyasetçiler Kenan Karataş gibi aynı tempoda siyaset yapabilse. İnaının Urfa da sorun kalmaz. Ama genelde siyasetçiler masa başında siyaset yapmakta halka inememektedirler. Sayın Karataş'ın aynı çizgide devam etmesi halinde başarılar elde edeceğine yürekten inanıyorum" diyerek sözlerine son verdi.
 
CHP Karaköprü İlçe Başkanı Kenan Karataş ise ,"Şehitlere Allah'tan Rahmet gazilere iyi niyet " dileklerini sunduktan bir açıklama yaptı.
 
Öncelikle Vatanı uğruna, bayrağı uğruna, toprakları uğruna canını hiçe sayarak göğsünü kurşunlara hedef yapmış tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ve yine ailesinden, yaşantısından ve en önemlisi de bedeninden ödün vermiş tüm gazilerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Gün AKP’li, CHP’li, MHP’li, BDP’li olma günü değildir. Gün akan kana, dökülen gözyaşına yeter deme günüdür. Toplumsal barış için, toplumun huzuru için kardeşkanına dur demek için birlik olma günüdür.
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter yapısına ve bayrağına dokunulmamak sureti ile kiminle görüşülmesi gerekiyorsa görüşülsün, nereye gidilmesi gerekiyorsa gidilsin, yeter ki akan kardeşkanı dursun yeter ki Analar ağlamasın… Diyerek sözlerine son verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49