Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şehit Yakınları Ve Gaziler İftar Sofrasında Buluştu

Ramazan ayı dolayısıyla her yıl olduğu gibi vatandaşların dolu dolu bir ramazan geçirebilmesi için Şanlıurfa'da 30 gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, ilk Ramazan iftar programını şehit ailelerine ve gazilere yönelik düzenledi.

Sakıbın köşkü Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi, Vali Abdullah Erin, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan ve çok sayıda Şanlıurfa davetli katıldı.

İftar programında gelen tüm konukların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduklarını söyledi.

Konuşmasında Başkan Çiftçi, "Şehitlerimiz, bu güzel vatanı canıyla koruyarak bizlere emanet ettiler. Toplum olarak şehitler verdik. Onun için bu toprakların kıymetini hep birlikte bileceğiz. Şehit aileleri ve gazilerimiz de bu mücadelede kahramanlık gösteren şehitlerin bizlere emanetidir. Hakkınız hiç bir zaman ödenemez. Bize düşen mücadelelerinden dolayı şehitlerimizin ve gazilerimizin önünde hürmetle eğilmektir. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin daima yanındayız. Bize düşen bizim sorumluğumuz onların geride bıraktığı emanetleri olan ailelerine çoluk çocuklarına, yakınlarına sahip çıkıp desteklemektir. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz" diyerek katılım gösteren tüm ailelere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesine ev sahipliğinden dolayı teşekkür eden Şanlıurfa Şehit Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ile Şanlıurfa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan ise buluşmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49