Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz'dan 19 Eylül Gaziler günü mesajı
Başkan Yavuz 19 Eylül Gaziler Günü Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından gazilerimize tanınmış bir anma günüdür, dedi.
1915 yılında Türkiye harp malulü gaziler şehit dul ve yetimleri derneğinin ilk kurulduğu günün öncesinden 19 eylül 1921 de Gazi Mustafa Kemal Atatürk e yüce meclisimiz tarafından mareşallik ve gazilik ünvanının verilmesiyle devam eden 19 eylül 2017 bu güne kadar Türk milleti bütün güvenlik kuvvetleri, halkı, eğitim görevlileri ve daha bir çok farklı birimleri ile, çanakkaleden, sakaryadan günümüze kadar kıbrıs ta, terörle mücadelede, 15 Temmuzda şehit ve gazi vermeye devam etmiştir.
Kurtuluş savaşında Türk milletine önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 1915 yılından bu güne kadar cepheden cepheye koşan askerlerimizi, askerine yardım götüren ayağında çorabı bile olmayan Türk analarının verdiği mücadelelerden günümüze kalanları hatırlatan tek yaşayan abideler gazilerimiz!
Vatan uğrunda milleti için bir yerlerde sessizce şehit ve gazi olan isimsiz kahramanlarımız!
Aynı safta ve cephede omuz omuza yanlarında şehit verdikleri arkadaşlarını vakurla ve onurla toprağa verip kendilerinin vatan savunmasında aldıkları yaralarının nişanesi olarak taktıkları madalyaları ile bugün aramızda vatan nasıl kazanılıyor, nasıl savunuluyor bize hatırlatan,
Siz Türk milletinin aziz evlatları kahraman gazilerimizin gaziler gününü kutlar yaşamlarında sağlık, huzur ve esenlikler diler, bu uğurda canını feda eden aziz şehitlerimize ve bu gün aramızda olmayan vefat etmiş gazilerimizede rahmet dileriz. Gaziler gününüz kutlu olsun"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49