Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şehit Memleketine Uğurlandı
Akçakale Suriye Sınır Kapısı'nda çıkan olaylarda ağar yaralanarak  hastaneye kaldırılan hastanede yaşanını yitiren  Şehit polis memuru Ferhat Avcı, düzenlenen törenle memleketine uğurlandı
 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğündeki Törene, Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, şehit polis memurunun ailesi, mesai arkadaşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı
 
Şehit Avcı'nın Türk bayrağına sarılı cenazesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden polis eskortları eşliğinde törenin yapılacağı Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.
 
Tabuta sarılan eşi Zeynep, güçlükle sakinleştirildi. Bu sırada polis memurunun Ağabeyi fenalaşarak baygınlık geçirdi. Tören alanında hazır bekleyen sağlık görevlileri şehidin ağabeyine müdahale etti.  Şehit polisin 4 yaşındaki oğlu Mustafa Avcı ise her şeyden habersiz olanları şaşkın gözlerle izledi.
 
Şehit polis memuru için saygı duruşunda bulunulmasının ardında konuşan İl Emniyet Müdürü
 
Mehmet Likoğlu, polis memuru Avcı'yı kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek, "Ferhat kardeşimiz Şanlıurfamıza İstanbul'dan gönüllü olarak gelmek istedi. Daha sonrasında burada uzun süre kalmak için dilekçe verip burada kaldı. Bu törende gerçekten acımız büyük, yüreğimiz yanıyor. Bu evladımız, ciğerimiz, mensubumuz bizim için çok değerliydi. Ailesi bir taraftan hüzünlenirken diğer taraftan da şehit evlada sahip olmanın gururu içerisinde" diye konuştu.
İl Müftüsü İhsan Açık'ın duasının ardından tören mangası tarafından bir süre taşınan şehit polis memurunun naaşı, memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toprağa verilmek için cenaze aracıyla yola çıkarıldı.
 
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49