Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şehit Kızın Bayramlığı Alındı
Suruç İlçe Temsilcisi İbrahim Güneş ilçede Yönlü mahallesi ve Aladağ mezrasında ikamet şehit ailelerine ziyarette bulundu.
TUGVA'nin bu ziyareti Suruç tarihinde bir ilk olurken TUGVA'nin bu ziyareti kamuoyundan tam not aldı. Güneş ziyaretleri kapsamında İlk olarak Yönlü mahallesinde bulunan şehit ailesini ziyaret etti. Burada aile ile sohbet eden talep ve isteklerini dinleyen Başkan Güneş her zaman kendilerine destek olacakları sözünü verdi. Başkan Güneş 'in bir sonraki durağı İlçeye bağlı Alidağ mezrası oldu. Burada Siirt'in Kurtalan ilçesinde terör örgütüyle girdiği çatışmada şehit olan Abdulkadir Yarcan'ın ailesini ziyaret eden Başkan Güneş taziyelerini iletti. Aileyle sohbet eden Başkan Güneş şehidin 7 yaşındaki emaneti Melek Yarcan'la yakından ilgilenirken kendisine bayramlık sözü verdi Güneş'in ziyaretin hemen ardından şehit kızını mağazaya götürerek bayramlık kıyafetlerini aldı.Küçük Mercan Başkan amcasına teşekkür ederken Güneş tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını sözünü verdi. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Suruç Tugva Temsilcisi İbrahim Güneş şimdiye kadar yaptığımız en hayırlı ziyaretlerden birini gerçekleştirdik.Devletimiz zaten tüm imkanlarını şehit ailelerimiz için seferber etmiş ,ancak bizimde elimizi taşın altına koymamız lazım Suruç TUGVA olarak bizde şehit ailelerimizi ziyaret ederek her zamam yanlarında olduğumuzu gösterdik.Belki küçük Mercan'ın babasını geri getiremedik ama onun acısına mutluluğuna ortak olmak en önemli insanlık vazifesi olsa gerek Mercan'in yaşadığı acıyı ve ziyaretimiz sonrasında yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi tüm sehitlerimizi Suruç TUGVA olarak rahmetle anarken gazilerimize Allahtan sifa yakinlarina tekrar başsağlığı dilerim "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48