Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şehit Halat’ın Ailesinden Başkan Yavuz’a Ziyaret

Hakkari’de teröristlerin hain pususu sonrasında şehit düşen Top. Onb. Abdulselam Halat’ın Ailesi Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret etti. Baba Medet Halat ve anne Fatma Hanım’ın yanı sıra kardeşleri eşlik ettiği ziyarette; ziyaretçilerini kapıda karşılayan Başkan Yavuz, şehit annesinin elini öptü. Ziyarette, Başkan Mehmet Yavuz’a teşekkür eden Baba Medet Halat, “Cenaze merasiminden yemeğine, lokmasından defin işlemine kadar pek çok konuda yanımızda oldunuz. Allah sizlerden razı olsun” dedi. Şehit Abdulselam Halat ile ilgili hatıralar sebebiyle zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyarette Başkan Mehmet Yavuz, ‘Medet Amcam’ diye hitap ettiği şehit babasına “ Allah şehidimizden ve nice vatan şehitlerimizden razı olsun. Sizler, bizlere şehidimizin emanetisiniz. Ne zaman emrinizdeyiz gece gündüz bizi arayabilirsiniz. Bizler de bu güne kadar olduğu gibi sizleri sık sık ziyaret etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49