Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şehit Düşen 9 Aylık Bebek Muhammed Omar' Arapça Ağıt
İki günde Şanlıurfa sınır ilçelerine terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerce düzenlenen havanlı ve roketatarlı saldırılarda, aralarında 9 aylık bebeğin de bulunduğu 5'i çocuk 7 sivil şehit oldu.
Akçakale'ye düzenlenen saldırılarda Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve Akçakale Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı maliye memuru Cihan Güneş yaşamını yitirdi.
Suriye'nin kuzeyinde yürütülen 'Barış Pınarı Harekatı'nda, Tel Abyad ile Resulayn ilçelerinden teröristlerce Akçakale ve Ceylanpınar ilçelerine çok sayıda roket ve havan mermisi atıldı. Tel Abyad'tan Akçakale ilçesine düşen havan mermisinin şarapnel parçalarının isabet ettiği Salihlili Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş şehit oldu.
Şehit düşen Suriyeli 9 aylık bebeğin Muhammmed Omar ile Cihan Güneş'ın naaşları Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma Hastanesi morgundan alınan Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze nakil araçlarıyla Vilayet yanına getirildi.
Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar ve maliye memuru Cihan Güneş Şanlıurfa Valiliği'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehitlerin yakınları, çişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Sayın Oktay Ağbuga, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Cevheri, Halil Özcan İl Emniyet müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ile askeri erkan katıldı.
Tören saygı duruşu ve şehitlerin özgeçmişin okunmasının ardından yapılan dua ile sona erdi.
Şehit naaşları yapılan törenin ardından Cihan Güneş Gap havalanandan memleketi Manisa'ya uğurlanırken Suriyeli 9 aylık bebeğin Muhammmed Omar ise Akçakale ilçesinde bulunan Sanayi camisinde kılınan Cuma namazın ardından Akçakale yeni aile mezarlığına defin edildi.
9 Aylık Bebek Muhammed Omar Şehit Oldu
Hayatının henüz başında yaşamını yitiren küçük Muhammed'in fotoğrafı, yürekleri dağladı. Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'nın, işgal ettiği bölgelerden düzenlediği saldırılarda şehit olan Suriye uyruklu 9 aylık bebek Muhammed Omar Annesi, Babası muhammed Hani tabuta sarılarak Arapça ağıt yakarak terörü lanetledi.
Şehit düşen Vergi Dairesi Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş'in Annesi, Babası ve kız kardeşi törene katıldı. Şehidin Babası ve Annesi oğulların tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
Öte yandan Vergi Dairesi Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş'in yaklaşık 2 yıl önce Şanlıurfa Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne atandığı, 1 yıl önce ise geçici görevlendirmeyle Akçakale Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde çalışmaya başladığı ve bekar olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49